Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 18 februari 2017

Werkgroep Justitie

De thema-afdeling heeft een werkgroep die nadenkt over hoe D66 zich het beste kan profileren op het thema justitie. Inmiddels heeft de werkgroep een nieuwe voorzitter, Michael Berkel. Ashley Karsemeijer bedanken we graag via deze weg voor haar inzet de afgelopen periode. Naast lopende wetsvoorstellen en actualiteiten wordt er binnen de werkgroep gediscussieerd over lange termijnideeën. De werkgroep wordt ook betrokken in het beantwoorden van vragen van de landelijke, regionale en lokale D66-fracties. Lijkt het jou leuk om mee te denken over verschillende justitie-onderwerpen?  Meld je dan aan voor de werkgroep! Aanmelden kan via de secretaris van het bestuur, Mohammed Zaroual, via secretaris@d66veiligheidjustitie.nl.